Hírek

2019. 11. 19. CSALÁDI REGGEL A MOKKA CÍMŰ MŰSORBAN

Nyári Aliz, Nyári Edit édesapjukkal, Nyári Károllyal a TV2 Mokka című műsorának vendégei voltak. A jó hangulatú beszélgetés során elmondták, már nagyon készülnek Nyári Károly december 27-i Budapesti Karácsonyi Koncertjére. A család számára ez a karácsony igazán különleges lesz, hiszen velük ünnepel majd Edit kisfia, Kálmánka is, akinek érkezése nagy boldogság és öröm a család számára.

Bővebben

2019. 10. 23. NYÁRI ALIZ VADONATÚJ SZÓLÓ DALA

Nyári Aliz legújabb saját szerzeményű dala az "All The Time", egy igazi zenei csemege a hallgatók részére. A dal, szerzőtársa Kardos Norbert "Secret" című szerzői lemezén jelent meg a nyár végén, amely szakmai körökben is nagy elismerést váltott ki. Jól tükrözi azt a zenei stílust és megújulást, amelyet az énekesnő a hamarosan megjelenő további dalaiban is szeretne képviselni.

Bővebben

2019. 09. 23. SZENES IVÁN EMLÉKTÁBLA AVATÓ ÉS KONCERT GYŐRBEN

Győrben az adyvárosi tópart mellett, 2019. szeptember 23-án került sor a Szenes Ivánról tavaly elnevezett park emléktáblájának leleplezésére. A táblaavató ünnepséget követő emlékkoncerten, amely az Egyetemi Sportcsarnokban került megrendezésre, a hallgatóság – több neves művész előadása mellett, –  Nyári Károly, Nyári Aliz és Nyári Edit tolmácsolásában élvezhette a népszerű szövegíró örökzöld slágereit.

Bővebben