Hírek

NYÁRI ALIZ VILÁGSZÍNVONALÚ PRODUKCIÓJÁVAL ÉS FANTASZTIKUS ÉNEKTUDÁSÁVAL VARÁZSOLTA EL A ZSŰRIT A DAL 2022 VÁLOGATÓJÁN

Nyári Aliz A Dal 2022 dalválasztó showműsor harmadik válogatójában lépett színpadra és fergeteges sikert aratva jutott tovább az elődöntőbe.

- Világszínvonalon megírt popdal és úgy is van elénekelve! - kezdte a zsűriben Ferenczi György az énekesnő produkciója után az értékelést.

A zsűrinek maximálisan elnyerte a tetszését a Félóra nyár című dal és az énekesnő előadása.

Bővebben

2022.01.29. ELKEZDŐDÖTT A DAL 2022

A Dal 2022 első élő adása 2022. január 29-én este 19:35-kor volt látható a Duna TV műsorán. A versenyzők az Omega együttes két dalával, a Fekete pillangóval és a Gyöngyhajú lánnyal emlékeztek a decemberben elhunyt Kóbor Jánosra. A közös dal méltó és megható megemlékezés volt, amellyel kezdetét vette az ország egyetlen dalválasztó showműsora, ebben az évben már tizenegyedik alkalommal. A közös dal az alábbi linken tekinthető meg. https://www.youtube.com/watch?v=nKwPO98yuds

2021.12.16. NYÁRI ALIZ A DAL 2022 VERSENYBEN

A Dal 2022 az ország egyetlen dalválasztó műsora, immár tizenegyedik évadához érkezett. A showműsor az eltelt évek alatt már sok emlékezetes élményt adott a közönségnek amellett, hogy számos slágert köszönhetünk a műsornak. Ez alkalommal a beérkezett 455 versenydalból a legjobb 40 dal került kiválasztásra, amely közül kerül ki az év hazai slágere. A tehetséges és gyönyörű hangú énekesnő Nyári Aliz a Félóra nyár című dallal a legjobb 40 dal között versenyez Magyarország legjobb dala címért. A Félóra nyár című dal szerzője Szakcsi Lakatos Róbert az ikonikus jazzgeneráció tagja. A szerző olyan dalt írt az énekesnő számára, amely egyedi hangzásvilágot képvisel és a minőségi, az igazi zenei értékeket állítja a középpontba. A szövegíró Müller Péter Sziámi, aki úgy alkotta meg a dal szövegét, hogy az egy komplett vers, annak minden fontos eszközével.  

2021.12.29. NYÁRI ALIZ - SLÁGEREK JAZZ-ESEN

A Colonial Jazz Big Band zenekar koncertsorozata a Slágerek jazz-esen címmel 2021. december 29-én 17:00 órai kezdettel a Premier Kultcafé Színháztermében a nagy érdeklődésre való tekintettel, ismét megrendezésre kerül. A koncerten a hazai zenei élet kiemelkedő előadóiból álló big band zenekar combó formációja, többek között a magyar zeneszerzők és a magyar szövegírók által írt slágereket mutatja be a közönségnek különleges hangzásvilágban. A koncert meghívott fellépője Nyári Aliz a fiatal énekesnő, valamint a big band combó igazi zenei élményt ígér a közönségnek!